Nieuws van De Dageraad

Hallo Zeehengelsport-vrienden,

 Het bestuur wil jullie hierbij informeren over de nieuwe stand van zaken wat betreft de meerdaagse visreizen  met De Dageraad.
Door veranderde regelgeving is het Joost vanaf heden toegestaan om met slechts twaalf personen in plaats van achttien  personen uit te varen. Dit houdt in dat Joost minder inkomsten heeft en het voor ons per persoon wat meer gaat kosten. Gebruikelijk  betaalden wij  voor een meerdaagse 195,- Euro. Dat zal nu 220,- Euro zijn. Het is dus duidelijk dat Joost zo goed mogelijk heeft geprobeerd om toch die fantastische reizen voor ons wil blijven organiseren. 
Wel kijken wij als bestuur samen met Joost nog naar mogelijke en goedkopere alternatieven. Men kan denken aan een lange wrakkentocht of iets dergelijks. Zodra hier meer over bekend  is zullen we dit melden. Voor mensen met de benodigde  papieren voor zee (monsterboekje) geldt een uitzondering. Deze vallen niet onder de twaalf personen.
 Jullie zijn nu even weer op de hoogte van wat er speelt op De Dageraad.

Met vriendelijke groeten,

het bestuur van ZHV het Noorden

 


 

Er is een groepsapp aangemaakt voor de leden van ZHV het Noorden, genaamd; Leden ZHV het Noorden.

 Veel van onze leden heb ik al toegevoegd, echter heb ik niet van een ieder een correct 06 nummer.

 Graag wil ik dan ook een ieder uitnodigen welke nog niet aangesloten is op deze groepsapp en wel over Whatsapp beschikt mij van de benodigde gegevens te voorzien zodat ik al onze leden kan toevoegen.

 Hiermee kun je bijvoorbeeld een oproep doen aan onze leden om mee te doen met een evenement die een van onze leden wil organiseren bv een dagje strandvissen o.i.d. Natuurlijk kan het bestuur jullie ook op een snelle manier bereiken in voorkomende situaties.

 Let wel, als je je uit de groepsapp verwijderd of je verwijderd de groepapp, doe je niet meer mee en moet je je via de secretaris eventueel opnieuw aanmelden.

 Let wel , het is de bedoeling dat we alleen zeevis gerelateerde zaken hierop naar buiten brengen, racistische en andere beledigende of provocerende teksten worden niet geaccepteerd en zullen kunnen leiden tot verwijdering uit de groepsapp of erger uit het ledenbestand.

Secretaris Dick Zwiers
 06-53331741
secretaris@zhvhetnoorden.nl